Widetekin palvelut

Widetek on rakennusten ja kiinteistöjen elinkaaren tekninen asiantuntija.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme toteuttamaan laadukkaan työn vaatimukset hyvän ja asiakasta tyydyttävän lopputuloksen saavuttamiseksi. Käytämme kohteisiimme vain hyväksi koettuja sekä Suomen olosuhteisiin sertifioituja suunnitteluratkaisuja.

Kuntotarkastukset ja -tutkimukset

Widetekin monipuolisiin rakennusten kuntoa selvittäviin palveluihin kuuluvat mm. asuntokaupan yhteydessä tehtävät kuntotarkastukset, kosteusmittaukset, kosteuskartoitukset, rakenteiden kuntotutkimukset, sisäilmatutkimukset, asbesti- ja haitta-ainekartoitukset sekä ennergiatodistukset.

Lue lisää täältä.

Kuntoarviot ja PTS

Kuntoarvioiden avulla selvitetään kiinteistöjen rakenteiden ja järjestelmien kunto, korjaustarpeet sekä energiatalouden parantamismahdollisuudet. Kuntoarvion pohjalta tehdään pitkän tähtäimen suunnitelmat esim. korjaustoimenpiteiksi tulevalle 10-vuotisjaksolle.

Lue lisää täältä.

LVIS- ja korjaussuunnittelut

Toteutamme monipuolisesti LVI- ja automaatiosuunnittelua saneeraus- ja uudiskohteisiin. Suunnitelmat toteutamme 3D-mallintamalla.

Lue lisää täältä.

Rakennuttaminen ja valvonta

Widetek on on asiantunteva kumppaninne korjaushankkeiden suunnittelussa, niiden toteutuksen kilpailuttamisessa ja valvonnassa.

Lue lisää täältä.

Kuinka voimme olla avuksi?

4 + 4 =

Osoite

Widetek insinööritoimisto
Tulolantie 21
84100 Ylivieska

Sähköpostit

info@widetek.fi
etunimi.sukunimi@widetek.fi

Puhelin

Markku Vuolteenaho
044 7415 171